Syksyn ryhmäliikunnan aikataulut

Osittain tutut ja hieman uudetkin kuviot käynnistyy taas elokuussa.

Kesällä teimme asiakkaille kyselyn, jossa kartoitettiin mitä ryhmäliikuntatunteja ja milloin niitä haluttaisiin olevan. Jokainen asiakas sai siis laittaa "virtuaalisen post-it -lapun" viikko-ohjelmaan tiettyyn päivään ja kellonaikaan neljä kertaa mieleisensä mukaiseen järjestykseen. Tämän kyselyn tulosten pohjalta olemme laatineet ryhmäliikunnan aikataulun, jossa pyrimme mahdollisimman laajasti ottamaan jokaisen toiveet huomioon seuraavalla jaottelulla:

  • Listaus ensimmäisistä toiveista
  • Listaus toiveista 2-4
  • Listaus kaikista toiveista


Vastauksia tuli ajankohtaan nähden runsaasti ja tässä yhteydessä haluankin kiittää kaikkia vastanneita. Selkesti palautteista tuli esiin myöskin se, että koettiin kysely hyvänä asiana ja vaikuttamisen mahdollisuudesta oltiin kiitollisia. Tämän vuoksi pyrimme myös jatkossakin ottamaan kyselyn yhtenä osana ryhmäliikunnan aikataulun suunnittelua.

Yhteenvetona voisi todeta että kyselyn pohjalta toteutukseen tuli toiminnallisten tuntien määrän lisääminen, tanssillisen tunnin tuominen takaisin viikko-ohjelmaan sekä Les Mills -konseptin lajeista BodyCombatin nosto takaisin säännölliseen viikko-ohjelmaan. Vaikka viikko-ohjelma on aina erilaisten asioiden ja olosuhteiden, aikataulujen yms. kompromissi, niin uskon että tästäkin tuli sellainen että mahdollisimman moni asiakas sieltä oman tuntinsa löytää. Tunnit löytyvät sovelluksesta ja ovat varattavissa normaaliin tapaan 14 vuorokautta aikaisemmin.

Mikään ei tietenkään ole koskaan lopullisesti kiveen hakattu, ja uusi viikko-ohjelma tulee viimeistään loppuvuodesta 2023. Ja sitä ennen asiasta laitetaan taas kysely jossa pääset vaikuttamaan sen sisältöön.

Syksyn aikataulun voit katsoa tästä -> syksy 2023.1.pdf


yt.

Marko