Kuntosalimme

Tervetuloa tutustumaan kuntosaliimme Maskun liikekeskuksessa sekä kesäsaliimme Maskun rivieralla.

Maskun liikekeskuksessa sijaitsevalla kuntosalilamme harjoittelet klo 05:00 - 23:00 välillä vuoden jokaisena päivänä. Käytössäsi on laadukkaat ja nykyaikaiset välineet, joilla saat tehtyä monipuolisen ja kattavan harjoittelun oli lähtötilanteesi tai tavoitteesi mikä tahansa.

Technogymin cardio- ja painopakkalaitteet ovat laadukaat ja käyttäjäystävälliset, joten niitä on helppo käyttää. Cardiolaitteissa yhdistyy tyylin lisäksi helppokäyttöisyys, joten jokaiseen laitteeseen on helppo mennä ja niitä on ilo käyttää. Laitteiden sijoittelussa olemme pyrkineet siihen, että laitteiden käyttö onnistuu myös liikuntarajoitteisilta.

Toiminnallinen treenaus

Erillinen toiminallisen treenauksen alueemme mahdollistaa paitsi ohjatut toiminnalliset treenimme, myös asiakkaiden omatoimisen harjoittelun alueella. Siellä pääset kokeilemaan mm. magneettivastuksella toimivaa TANK4 - kelkan työntämistä tai vetämistä. Jos oma kekseliäisyys ei treenin rakentamiseen riitä, niin kannattaa osallistua meidän ohjatuille tunneillemme.

KESÄTREENIT ULKOKUNTOSALILLA

Ulkokuntosalimme MasGontti mahdollistaa treenaamisen Rivieran rannalla

Maskun Rivieralla olevalla ulkokuntosalillamme eli MasGontilla voit treenata aivan mahtavissa Rivieran uimarannan puitteissa kesäisin.

Kontista löytyy käsipainot, kahvakuulia, spinning- pyörä yms. Kontissa kiinni on kaksi penkkipunnerruspenkkiä sekä paikat kyykylle, vatsalaudalle sekä dippipaikka. Ja kun ulkoa vielä löytyy sisal -köydet, traktorin renkaita pyöritykseen tai lekalla huidottavaksi niin treeni on valmistä vaille valmis.

Treenin päätteeksi onkin hyvä pulahtaa viereiseen kirkasvetiseen Rivieran lampeen uimaan, tai kiertää pururata mahtavissa maisemissa. Ja virvokkeet treenin jälkeen löytyvät viereisestä Riviera Beach Clubista

MasGontin käyttö on Club -asiakkaillemme maksutonta ja kuuluu sopimuksen kk -hintaan. Treenaamaan pääset myös MaskuGym -sovelluksesta löytyvällä kertamaksulla, seuraa ilmoittelua kesän aikaan parhaiten

facebook -sivuiltamme