InBody -mittaus

Kun haluat tarkkaa tietoa omasta kehostasi, valitse InBody.
​​​​​​​ - Paras ja luotettavin mittauslaite.

Onko tavoitteesi tiputtaa painoa, kiinteytyä tai lisätä lihasmassaa? Onko kehossasi haitallisia puolieroja tai haluat tietää kuinka paljon elintapamuutoksillasi on vaikutusta? Oletko kenties huomannut, että vaa’an lukema ei muutu, vaikka tekisit paljon töitä kehosi eteen?
InBody-mittauksen avulla selvität kehosi ja kehityksesi tilaa painoa, ympärysmittoja, pihtimittausta ja painoindeksiä syvemmältä. Ei enää arvailua, väestötason mittareita tai pihtien nipistelyä. InBodyn avulla saat luotettavia tuloksia, jolloin voit asettaa juuri oikeat tavoitteet ja seurata tarkasti niiden saavuttamista.

InBody -mittauslaitteen löydät meiltä. Voit tulla mittaukseen koska tahansa vastaanoton aukioloaikoina tai vaihtoehtoisesti sopia mittausajan etukäteen.

Mittaukseen menee aikaa noin minuutti ja sitä varten ei tarvitse erityisemmin valmistautua, mutta jotain asioita pitää huomioida. Valmistajan tarkemmat ohjeet mittaukseen tulemisesta löytyvät täältä

Päälle siis rento ja kevyt vaatetus, kengät ja sukat pois ja astu vaa'alle. Saat mittauksesta kirjallisen tulosteen, jota voit tarkastella myöhemmin ja mihin voit verrata saavutettuja tuloksia.