Ryhmäliikunta

Monipuolinen tarjontamme auttaa löytämään sinulle sopivan ryhmäliikuntatunnin.

Ryhmäliikuntatuntimme on ajoitettu olemaan parhaaseen aikaan,arkipäivinä iltapäivän jälkeen ja viikonloppuisin pääsee aloittamaan päivän liikkumisella, unohtamatta sunnnuntai-illan tunteja joissa saa viikon mukavasti päätökseen liikkumalla. Viikko-ohjelmamme vaihtuu muutaman kerran vuodessa ja pyrimme aina ottamaan asiakkaiden palautteet ja toiveet huomioon aikataulua suunniteltaessa.

Paikan ryhmäliikuntatunnille varaat kätevästi oman applikaatiomme kautta, niin mahdut varmasti tunnille. Samalla saat tiedon sitä, mikäli esim tunti joudutaan korvaamaan äkilisesti jollain toisella tunnilla. Ryhmäliikuntatunneille voit osallistua myös kertamaksulla, mutta muistathan että vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella olevat tunnit ovat vain jäsenille. Oman varauksen tunnille voit perua näppärästi aplikaation kautta.

Meiltä löytyy välineet jokaiseen ryhmäliikuntatuntiimme. Mukaan tarvitset vain sopivan asusteen, vesipullon sekä reipasta mieltä. Kovissa tunneissa suosittelemme myös omaa hikipyyhettä.

Uusimman viikko-ohjelman voit ladata tästä > 2024 kesäaikataulut 1.7. -4.8.2024.pdf
​​​​​​​

​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​