CLUB - jäsenyys

Club -jäsen treenaa edullisella kuukausihinnalla joka päivä 05 - 23

CLUB- jäsenyys on jatkuva sopimus, joka takaa sinulle saman kk- erän niin kauan kuin sopimuksesi on voimassa. Club- jäsenenä sinulla on käytössäsi kuntosali joka päivä, sekä halutessasi sen lisäksi kaikki viikko-ohjelmassa olevat ryhmäliikuntatunnit. Club -jäsenet saavat laskun kerran kalenterikuukaudessa omaan sähköpostiin. Laskusta voit tehdä e-laskun omassa verkkopankissasi ja laskun voit maksaa myös vastaanottoon esim. liikuntaedullasi.


CLUB – JÄSENYYS 49,90 € /kk (1.8.2024 jälkeen 55,00€/kk)

Club- jäsenyydellä sinulla on käytössäsi kuntosali joka päivä klo 05 – 23 sekä kaikki viikko-ohjelmassa olevat ryhmäliikuntatunnit.

CLUB – JÄSENYYS, KUNTOSALI 39,90 € /kk (1.8.2024 jälkeen 44,00€/kk)

Kuntosalin Club- jäsenyydellä sinulla on käytössäsi kuntosali 05-23 joka päivä.


CLUB- jäsenyydet on purettavissa ensimmäisen vuoden ajan kahden kuukauden irtisanomisajalla. 12 kk:n jälkeen irtisanomisaika on yksi kuukausi.

Sopimuksen saa purkaa koska tahansa ilman sanktioita työttömyyden, paikkakunnalta muuton, vakavan sairauden tai raskauden takia.

CLUB -jäsenen etuihin kuuluu myös 3kk:n asiakkuuden jälkeen 1 ilmainen InBody -mittaus vuodessa. Mittaus on henkilökohtainen eikä sitä voi antaa tai myydä eteenpäin.