Masku Gym - jäsenyys

Liikuntakeskuksen palveluiden käyttäminen edellyttää jäsenyyttä.

Jäseneksi pystyy liittymään täyttämällä liittymislomakkeen verkkosivuillamme. Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Alle 18-vuotias voi liittyä jäseneksi huoltajan suostumuksella, ikäraja on 14v.

Jäsenyyteen sisältyy mahdollisuus lunastaa kertakäynnin lisäksi sarjakortteja (5- ja 10 -kerran ja kk-kortit) sarjakorttien käyntikerrat ovat henkilökohtaisia.

Masku Gym täysi-ikäiset jäsenet voivat liittyä Club- jäseneksi. Tällöin heille tulee valintansa mukaan joko oikeus kuntosalin käyttöön sekä viikko-ohjelmassa olevien ryhmäliikuntatuntien käyttöön tai pelkästään kuntosalin käytön mahdollistava Club - sopimus.

Jäsenen tulee ilmoittaa Masku Gym Oy:lle nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen sekä tilinumeron muutoksesta.

Jäsenen tulee noudattaa Masku Gym Oy:n kuntosaleilla esillä olevien laitteiden käyttöohjeita ja muuta opastusta. Kaikenlainen kuntoilu niin kuntosalilla kuin ohjatuissa ryhmäliikuntatunneissa ja niihin verrattavissa tapahtumissa tapahtuu jäsenen omalla vastuulla.

Jäsenen tulee myös huomioida, että ei ole aina henkilökuntaa paikalla. Masku Gym Oy ei vastaa henkilövahingoista, esinevahingoista eikä jäsenen menetetyn omaisuuden korvaamisesta. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan.