Masku Gym uudistuu helmikuussa 2023!

Palvelut paranevat ja asioiminen helpottuu uusien toiminnallisuuksien myötä.

Masku Gym siirtyy helmikuussa 2023 käyttämään WiseGym -toiminnanohjausjärjestelmää. Reilut viisi vuotta sitten siirryimme 2000 -luvulle kun saimme vanhojen muovikorttien tilalle kulkuavaimet sekä nettikaupan, seuraava kaivattu askel otetaan nyt helmikuussa 2023. WiseGym -järjestelmä saattaa olla osalle tuttu golfin puolelta WiseGolf- nimellä. Järjestelmän olemassa olevat innovaatiot sekä halu ja panostus jatkuvaan kehitykseen vakuuttivat allekirjoittaneen.


Kädessä kännykkä, siis salille...
Uuden järjestelmän myötä entisten kulkuavaimien lisäksi asiakkaillamme on mahdollista käyttää omaa puhelintaan jäsenkorttina. Jatkossa siis käynti salin ovista voi tapahtua osoittamalla lukijaa kännykällä mikäli asiakas on ladannut kännykkään MaskuGym -applikaation sovelluskaupasta. Lataamalla MG- apin voit luonnollisesti myös ladata lisää käyntikertoja sekä hallinnoida asiakkuuttasi muutenkin tavanomaisten ryhmäliikuntatuntien varaamisen lisäksi. Applikaatoin kautta palvelut tarjottavat monipuolistuvat ja sitä kautta voi myös ostaa esimerkiksi kertakäynnin salille. Applikaatiolla voidaan myös viestiä asiakkaille suoraan mahdollisista tuntimuutoksista, peruuntumisista sekä muista tärkeistä asioista.

Applikaatio on ladattavissa sovelluskaupasta viikolla 5.


Smartmilla saldoa, joten ladataas kortti ja mennään salille...
Uudistuva verkkokauppamme tarjoaa mahdollisuuden maksaa ostokset suoraan sähköisillä liikuntaeduilla (Smartum, ePassi yms.) suoraan verkkokaupassa. Tämä on erittäin paljon kysytty ja toivottu ominaisuus asiakkaidemme keskuudessa.

Koska järjestelmien tietojen siirto tapahtuu yhdessä hetkessä. On kassatoiminnot ja verkkokauppamme korttilatausten osalta suljettuna 31.1. - 1.2.2023. Eli käytännössä korttien lataamiset eivät onnistu tiistaina 31.1.2023. 1.2.2023 alkaen asiakkaat varaavat paikat ryhmäliikuntatunneille uuden ohjelman kautta. Joko verkkosivujemme kautta tai lataamallaan MaskuGym -applikaatiolla.


Sakaraportin kautta salille.
Kuntosalille käynti tulee helmikuusta alkaen tapahtumaan sakaraportin kautta. Mikäli asiakkaalla on varaus ryhmäliikuntatunnille hän kuittaantuu automaattisesti tunnille. Jatkossa ryhmäliikuntatunnille ei siis tarvitse ottaa paperisia kuitteja mukaan ohjaajalle annettavaksi. Mikäli ryhmäliikunnanvarausta ei ole, niin käyntikerta vähennetään kuntosalin puolelta. Jos käyntioikeutta ei kuntosalille tai ryhmäliikuntaan ole, portti ei avaudu.

Uudet muutokset saattavat aiheuttaa joitain sekaannuksia ja osa toiminnoista vaatii varmasti alkuun hiomista. Toivon asiakkailtamme pientä kärsivällisyyttä vaihdon ensimetreille.

Tulemme tekemään myös muita uudistuksia salillamme. Tiedottelemme niistä tarkemmin myöhemmin.

Kiitooooos :)

-Marko-


p.s Nyt olet uudistetuilla kotisivuillamme. Hiotaan näitäkin vielä hieman...