MasGontti

Oma ulkokuntosalimme Maskun Rivieralla tarjoilee paitsi ohjatusti toiminnallista treenaamista, mutta palvelee myös omatoimitreenaajia
​​​​​

Oma ulkokuntosalimme MasGontti on siis siirretty Maskun Rivieralle. Paikka tarjoilee mahtavat puitteet kesäiseen treeniin pururatoineen ja uimamahdollisuuksineen unohtamatta lentopallokenttiä sekä frisbeegolf -rataa. Lisäksi tälle vuodelle valmistunut Beach Club tarjoaa mukavan paikan levähtää treenin päätteeksi.

Hyvää fiilistä ja tehokasta treeniä tarjoilee MasGontti

MasGontilla treenaat kuten kuntosalilla. ​​​​​​​

Toiminnoiltaan MasGontti painottuu enemmän toiminnallisen treenin puolelle, mutta kontilta löydät kahvakuulat, käsipainot, riittävästi tankoja ja levypainoja penkkiä, kyykkyä tai maastavetoa yms. varten. Näiden lisäksi löydät sieltä spinning -pyörän sekä soutulaitteen, vastuskuminauhoja, palloja, traktorin renkaita joko pyöritykseen tai lekalla hakattavaksi, sisal -köydet, dippitelineet yms. Tämän lisäksi kontille on tulossa vielä lisää ainakin tankosarja jossa kiinteä painot.

Ohjatut toiminnalliset treenit

Toiminnalliset treenit ovat siirretty sisältä Masku Gymistä MasGontille. Toiminnalliset treenit toimii samalla periaatteella kuin aiemminkin, eli ne ovat ryhmäliikuntatunteja, paikat tunnille varattavissa sovelluksen kautta ja maksuna kertakäynti kaikki lajit -kortilta, 10 euron kertamaksu tai voimassaoleva CLUB -jäsenyys jolla oikeus käydä kuntosalin lisäksi myös ohjatuilla tunneilla.
Toiminnalliset treenit ovat Monan ohjaamana maanantaisin klo 18:00 sekä PTJussin ohjaamana torstaisin klo 17:30. Näiden lisäksi on testauksessa keskiviikkoisin 21.6. sekä 28.6. PTJussin toiminnalliset aamutreenit klo 10:00. Aamutreenissä pitää olla vähintään 7 varausta ennakkoon kaksi tuntia ennen treenin alkamista.

Omatoimitreenit

Tänä vuonna olemme panostaneet omatoimiseen treenauksen mahdollisuuteen. Tiistaisin ja keskiviikkoisin omatoimista treenaamista varten on henkilökunta paikalla klo 16:00 - 20:00 sekä lauantaisin klo 10:00 -13:00. Mikäli tarvetta aikoja varataan omatoimiseen treenaamiseen lisää.
MasGontin omatoimitreenaamisen kertamaksu on 5€. Kontilla ei ole käteiskassaa eikä maksupäätteitä vaan kertamaksun voi maksaa mobilepaylla tai MaskuGym -sovelluksen verkkokaupassa. Varaudu todistamaan maksamasi kertamaksu henkilökunnalle.
MasGontin omatoimitreenit kuuluu CLUB -jäsenen etuihin, eli club -jäsenyyden ollessa kunnossa treenamisesta ei tarvitse erikseen maksaa ylimääräistä.

Ja jos CLUB -jäsen haluaa tulla treenaamaan omatoimisen treeniajan ulkopuolella, ota yhteyttä Markoon niin järjestetään asia.

Tule treenaamaan ja tutustumaan konttiin ilmaiseksi MasGontti OPEN -tapahtumaan lauantaina 17.6.2023 klo 10:00 -13:00