KESÄ 2023

Pitkä syksy ja talvi on vihdoin takana ja päästään nauttimaan kesästä. Lomailun ohella olenaista kesässä on myös liikkuminen.

Kesän ryhmäliikunta

Kesän tullen moni asia muuttuu myös liikuntakeskuksen näkökulmasta. Ryhmäliikunnan tarjoama supistuu jonkin verran. Osittain siksi että koko syksyn ja talven tunteja ohjanneet ohjaajat lomailevat myös, mutta myös ohjatun liikunnan kysyntä ohjailee vahvasti ryhmäliikuntatunteja. Ollaan tänäkin kesänä pyritty järjestämään ohjattuja tunteja sellaisiin ajankohtiin missä niiden tarve aikaisempien vuosien tilastojen perusteella meidän mielestämme on.

Kesän ryhmäliikuntaan on tehty kaksi viikko-ohjelmaa, joista ensimmäinen on voimassa 5.6. - 2.7.2023 ja jälkimmäinen 3.7. - 13.8.2023 välisen ajan. Kaikki ryhmäliikunta järjestetään lähtökohtaisesti isossa ryhmäliikuntasalissa. Mikäli tunti järjestetään jossain muualla, niin siitä tiedotetaan erikseen.

heinäkuu 2023.pdf
​​​​​​​​​​​​​​

Ulkokuntosali MasGontti siirtyy RIVIERALLE!

Kesän tullen siirtyy toiminnalliset treenit ulkokuntosalillemme MasGontille.Maskun Rivieralla oleva treenikonttimme tarjoaa mukavat puitteet ulkona liikkumiseen. MasGontilta löytyy levypainot, käsipainot, kahvakuulat, vetoremmit, pallot yms. välineet joilla pääsee mukavasti tekemään monipuolista salitreeniä. Omatoimiselle treenille löytyy myös aikansa ja club -jäsenet saavat koodin jolla voivat itse käydä treenaamassa oman aikataulun puitteissa.

Masgontin omatoimitreeniajat ovat tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 16:00 - 20:00 sekä lauantaisin klo 10:00 - 13:00.

MasGontin omatoimisen treenin kertamaksu on 5€, maksutavat kontilla ovat mobilepay numeroon 23454 tai MaskuGym -sovelluksen kautta ostettu MasGontin kertamaksu. Varaudu esittämään kertamaksun kuitti kännykästäsi henkilökunnalle. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa kontilla mielellään.

Vastaanotossa kesän aikataulut

Masku Gym vastaanotto on kesän ajan rajoitetusti auki, eli paikalla ollaan maanantaista keskiviikkoon klo 17:00 - 19:00. Asioita hoidellaan luonnollisesti myös muina aikoina mm. sähköpostin välityksellä osoitteessa palvelu@maskugym.fi sekä sovelluksen asiakaspalautekanavan kautta.

Kuntosalille pääsee treenaamaan voimassaolevalla kulkuoikeudella joka päivä klo 05:00 - 22:45. Kesä onkin mainio aika ajoittaa salitreenit aamuihin jolloin valoa riittää ulkonakin ja sen jälkeen on vielä koko päivä käytettävissä.

Oman sovelluksemme kautta ostat lisää käyntikertoja jotka tulevat voimaan heti. Sovelluksen kautta verkkokauppamme palvelee siis 24 / 7.

Akuuteissa asioissa voi ottaa yhteyttä suoraan Markoon marko@maskugym.fi tai numeroon 0505331441. Jos en pääse heti vastaamaan niin laitathan vaikka viestin niin soitan takaisin.


Aurinkoisia kesäpäiviä toivottaa:
Marko, Emilia, Tommi, Timo, Sara, Marketta, Svetlana, Mona, Anna, Susanna, Katarina, Tiia, Jenna, Jenni, Sirpa ja PTJussi.