Club -jäsen tiedote 27.3.2023

Näissä tiedoittessa käsittelemme Club- jäsenille suunnattuja asioita

Järjestelmän kautta on kerätty ne sähköpostit joilla on sopimuslaskutuksessaan club -jäsenyys joko kuntosalille tai kuntosali + ryhmäliikunta. Ajatus on jakaa tarvittaessa sisältöä joka palvelee pääasiassa club -jäseniämme.

Paikkojen varaaminen jumppiin

Asiakkaat ovat todella hyvin varannut paikkoja sovelluksen kautta ryhmäliikuntatunneille, kiitos siitä! Paikkojen varaaminen on jatkossakin tärkeää jotta kävijämäärät ryhmäliikuntatunneilla tulee meidän tilastoihin. Näin voidaan tehdä tarvittavia muutoksia ja suunnitelmia tulevia viikko-ohjelmia varten.

Club -jäsenyyden laskutukset

Laskutuksessa on ollut hieman haasteita ja valitettavasti osa haasteista on näkynyt myös asiakkaille asti. Otetaan esiin muutamia nostoja jotka avaavat varmasti tilannetta:

  • Aiemmassa järjestelmässä olleet etukäteen maksetut saldot on viety helmikuun lopussa asiakkaiden tileille. Jos oli ennestään jatkuvan laskutuksen piirissä kuten club -jäsenyydet yleensä on, niin niillä kuitattiin etukäteen tulevia kk- maksuja.
  • Huomioitavaa tässä on kuitenkin että laskutus lähti pyörimään ennen kuin saldot saatiin sisään, joten osa porukasta ehti siinä välissä saada yhden laskun ja sitä ei saatu kuitettua automaattisesti pois. Kaikki pääsee helpoimalla kun kyseisen laskun maksaa pois, seuraavista laskuista eteenpäin "vanhat saldot" kuittaa laskuja.
  • Laskutus oli tauolla 3.2 - 20.2.2023. Tämän takia osa asiakkaista sai laskunsa eri päivämäärällä mitä aikaisemmin oli tottunut ja jaksot näissä heitti jonkun verran.
  • Lähtökohta on kuitenkin että jokainen saa kerran kuukaudessa laskun, jos haluaa laskunsa eräpäivään muutoksia niin ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.
  • E-laskusopimukset täytyy tehdä uudestaan. Vaikka laskujen välittäjänä toimii edelleen sama kuin aiemminkin, niin meillekin tuli yllätyksenä että asiakkaiden täytyy tehdä e-laskusopimus uudestaan jotta laskut tulevat suoraan pankkiin. Pahoittelut ylimääräisestä vaivasta.
  • Laskujen maksut kannattaa hoitaa ajallaan, oikealle tilille ja käyttää annettua viitettä. Se helpottaa asioita oleellisesti. Jos maksat maksusi muulle kuin FI10 4355 0010 1039 38 tilille niin järjestelmä ei saa siitä tietoa.
  • Laskutuksessa eräpäivästä 7 päivää tulee automaattisesti sähköposti jossa kerrotaan laskun olevan vielä avoinna. Seuraavana päivänä tästä kulkuoikeus salille päättyy eli salin ovet eivät aukea ja jumppiin ei voi varata paikkaa. 14 päivää eräpäivästä lasku siirtyy perintään.
  • Kaikki laskutukseen liittyvät toimenpiteet ovat automatisoituja. Kukaan ihminen ei lähetä siis laskuja, huomautuksia tai ota kulkuoikeuksia pois vaan sen tekee uusi järjestelmämme automaattisesti.

Aina kun laskutuksessa tulee jotain epäselvyyttä niin ota yhteyttä vastaanottoon tai suoraan allekirjoittaneeseen. Laskun huomiotta jättäminen ei ratkaise ongelmaa vaan vie sen seuraavaan portaaseen. Laskua ei myöskään voi jättää maksamatta jos ei ole käynyt salilla, maksetaanhan vuokra-asunnostakin vuokraa vaikka sieltä oltaisiin poissa pari kuukautta.

CLUB -jäsenen etu:
​​​​​​​Yksi InBody -mittaus ilmaiseksi vuodessa.

Club -jäsenet saavat yhden ilmaisen InBody -mittauksen vuoden 2023 aikana. Ehtona on että on ollut nykyinen Club -jäsenyys yhtäjaksoisesti voimassa vähintään 6 kuukauden ajan. Mittauksia tehdään vastaanotossa sen aukioloaikojen puitteissa.

MasGontti Rivieralle?

Maskun kunnan kanssa on käyty alustavat neuvottelut joiden pohjalta kesäkuntosalimme MasGontin uusi osoite on Rivieran uimaranta. Paikalle tulee myös kioski sekä ulkokuntosalilaitteita. Club -jäsenenä treenaat luonnollisesti samalla kk- hinnalla myös kesällä MasGontilla, kuntosalin sopimuksella omatoimitreeneissä ja ohjattuun toimintaa oikeuttavat pääsevät toiminnalliseen ilman lisähintaa. Tästä lisää varmasti myöhemmin.


Liikunnallisin Terveisin:
Marko Salonen
p. 050 5331441
marko@maskugym.fi