MasGontti

Oma ulkokuntosalimme Maskun Rivieralla tarjoilee paitsi ohjatusti toiminnallista treenaamista, mutta palvelee myös omatoimitreenaajia
​​​​​

Oma ulkokuntosalimme MasGontti on Maskun Rivieralla. Paikka tarjoilee mahtavat puitteet kesäiseen treeniin pururatoineen ja uimamahdollisuuksineen unohtamatta lentopallokenttiä sekä frisbeegolf -rataa. Lisäksi rannalla oleva Beach Club tarjoaa mukavan paikan levähtää treenin päätteeksi.

Hyvää fiilistä ja tehokasta treeniä tarjoilee MasGontti

MasGontilla treenaat kuten kuntosalilla. ​​​​​​​

Toiminnoiltaan MasGontti painottuu enemmän toiminnallisen treenin puolelle, mutta kontilta löydät kahvakuulat, käsipainot, riittävästi tankoja ja levypainoja penkkiä, kyykkyä tai maastavetoa yms. varten. Näiden lisäksi löydät sieltä spinning -pyörän sekä soutulaitteen, vastuskuminauhoja, palloja, traktorin renkaita joko pyöritykseen tai lekalla hakattavaksi, sisal -köydet, dippitelineet yms.

Omatoimitreenit

MasGontin omatoimitreenaamisen kertamaksu on 5€. Kontilla ei ole käteiskassaa eikä maksupäätteitä vaan kertamaksun voi maksaa mobilepaylla tai MaskuGym -sovelluksen verkkokaupassa. Varaudu todistamaan maksamasi kertamaksu henkilökunnalle.
MasGontin omatoimitreenit kuuluu CLUB -jäsenen etuihin, eli club -jäsenyyden ollessa kunnossa treenamisesta ei tarvitse erikseen maksaa ylimääräistä.

Ohjatut toiminnalliset treenit

Toiminnalliset treenit ovat siirretty sisältä Masku Gymistä MasGontille. Toiminnalliset treenit toimii samalla periaatteella kuin aiemminkin, eli ne ovat ryhmäliikuntatunteja, paikat tunnille varattavissa sovelluksen kautta ja maksuna kertakäynti kaikki lajit -kortilta, 10 euron kertamaksu tai voimassaoleva CLUB -jäsenyys jolla oikeus käydä kuntosalin lisäksi myös ohjatuilla tunneilla.